کاملترین آموزش جوشکاری سیار

آموزش جوشکاری

امروزه آموزش جوشکاری به یک مهارت پر طرفدار در میان جوانان جویای کار تبدیل شده است و از آنجایی که افراد متخصص در آن درآمدهای بالایی دارند، اکثر افراد به سمت یادگیری این مهارت می‌روند، اما باید دانست که این مهارت به ظاهر ساده، نیاز به تمرین و پشتکار بسیار زیادی دارد و باید مدت‌ها برای حرفه‌ای شدن تلاش کرد. امروزه مراکز فنی و حرفه‌ای و موسسات خصوصی و دولتی بسیاری هستند که این مهارت را آموزش می‌دهند. اگر جز آن دسته افرادی هستید که به این حرفه علاقه مند هستید و به دنبال یادگیری آن هستید، خواندن این مطلب به شدت به شما توصیه می‌شود.

آموزش جوشکاری
آموزش جوشکاری

آموزش جوشکاری مبتدی

برای افرادی که مبتدی هستند و می‌خواهند جوشکاری را از صفر شروع کنند، باید در ابتدا با فرآیند جوشکاری آشنا شوند و سپس برای شناخت انواع دستگاه‌های مختلف جوش وارد مرحله بعد شوند. پس از آنکه با این دو بخش به طور کامل آشنا شدند، نوبت به دانستن روش‌های تامین انرژی لازم برای جوشکاری می‌رسد. با شناخت روش‌های تامین انرژی، مبحث نام‌گذاری الکترودها و انواع جریان و قطبیت در جوشکاری مطرح می‌شود که یک جوشکار مبتدی باید به آن کاملا مسلط شود. پس از آنکه کاملا به این مباحث مسلط شد وارد مرحله آموزش‌های عملی می‌شوند و ایجاد خال جوش، ایجاد خط جوش و برقراری قوس در واقع شروع آموزش جوشکاری به صورت عملی است. در ادامه مسیر آموزش در آموزش جوشکاری الکترود دستی: اتصال زاویه خارجی، اتصال سر به سر، اتصال لبه روی هم، پوشش زیگزاکی، آموزش جوشکاری پوششی خطی، آموزش جوشکاری پاس، آموزش جوشکاری چند پاس، جوشکاری سرازیر و سربالا سقفی و اتصال لوله به صفحه در دستور کار قرار می‌گیرد. برای افرادی که مرحله مبتدی را پشت سر می‌گذرانند و می‌خواهند رشته‌های دیگر جوشکاری را آموزش ببینند، آموزش جوش آرگون و جوشکاری co۲ از پرطرفدارترین رشته های زیر مجموعه جوشکاری است و یک جوشکاری حرفه ای به این روش‌ها مسلط است.

جوشکاری سیار در تهران یکی از خدمات مهمی است که این روزها مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است و به یکی از شغل‌های پردرآمد تبدیل شده است. پس اگر به این حرفه علاقه دارید و به دنبال آموزش آن هستید، تمامی تلاش خود را تا حرفه‌ای شدن کنید. بازار کار این شغل با این اوصاف در آینده بسیار پردرآمد خواهد بود.

اصول جوشکاری

برای انجام جوشکاری باید اصولی را رعایت کرد تا بتوان نتیجه خوبی از کار خود دید. اصولا افرادی که در این زمینه حرفه‌ای‌تر شده‌اند، می‌دانند که در درجه اول باید سطوح را تمیز کنند. قسمت هایی که می‌خواهند جوشکاری کنند را با استفاده از سمباده و یا برس های سیمی ابتدا تمیز می‌کنند و سپس روی آن را با بتونه می‌پوشانند. غبار و آلودگی‌هایی که سبب خوردگی قطعه شما می‌شوند با وجود بتونه سالم خواهند ماند. نوک الکترود‌ها را چک می‌کنند تا خیالشان راحت باشد که که آلودگی ندارد، این امر سبب می‌شود که جوش شما تمیزتر از آب درآید.
یکی دیگر از اصول جوشکاری پوشش مناسب فرد جوشکار در حین کار است که برای ایمنی در هنگام جوشکاری و برای محافظت از اشعه ماورا بنفش باید مورد توجه قرار بگیرد. لباس‌های آستین‌دار و کلاه‌های ایمنی و دستکش مناسب از شما و چشم هایتان در برابر آسیب‌های جوشکاری محافظت می‌کند.

بیشتر بدانید: جوشکاری چیست؟

اشتباهات رایج در جوشکاری

برای دانستن اشتباهات رایج در جوشکاری مهم است که از چه روشی برای جوشکاری استفاده ‌می‌کنید. البته این اشتباهات می‌تواند به تناسب انواع جوشکاری متفاوت باشد. اگر می‌خواهید قبل از دانستن این اشتباهات با این انواع آشنا شوید، ما در مقاله انواع جوشکاری توضیحات جامعی در این رابطه داده‌ایم. پیشنهاد می‌کنم خواندنش را از دست ندهید.

• یکی از اشتباهات رایج در جوشکاری عدم توجه به جریان جوشکاری است. تنظیم آمپر در جوشکاری یک نکته مهم است و دارا بودن جریان متناسب می‌تواند کیفیت جوش شما را بالاتر ببرد.
• نکته دیگر توجه به ولتاژ جوشکاری است به این معنی که هر چه طول قوس بلندتر باشد، ولتاژ را افزایش می‌دهد و هر چه طور قوس کوتاه‌تر باشد، ولتاژ کاهش پیدا می‌کند.
• نا آگاهی از دانستن جنس فلز پایه که در میان جوشکاران تازه‌کار مرسوم است، سبب می‌شود یکی از اشتباهات رایج جوشکاری رخ دهد. یک فرد با تجربه هم از جنس فلز پایه آگاهی دارد و هم از نوع جوشی که می‌خواهد بزند.
• استفاده از سیم جوش‌هایی که کم هیدروژن هستند، سبب می‌شود الکترود به رطوبت حساس شود.

آموزش ترفندهای جوشکاری
آموزش ترفندهای جوشکاری

ترفندهای جوشکاری

توجه به محدوده دمایی می‌تواند یکی از نکات مهم جوشکاری باشد. به همین دلیل دانستن درباره آن را در زمره ترفندهای مهم در جوشکاری می‌دانند. بدین منظور:

• بخش‌هایی از قطعه آهنی که نزدیک به محل جوش هستند، نیاز دارند تا خنک باشند. اگر زمانی که دارید جوش کاری انجام می دهید آن بخش ها سرد شدند، سریعاً با دستگاه جوش محل را به دمای مورد نظر نزدیک کنید.

• قطعه‌‌ای که به تازگی جوش خورده در محل جوش باید به اندازه‌ای خنک شود که به آن بتوان دست زد. اگر خیلی سرد شود باعث شکسته شدن جوش می‌شود و اگر داغ بماند کار خراب می‌شود.

• بسته به نوع جوش قطعه باید سرد و یا گرم باشد.

آموزش جوش آرگون

این نوع جوشکاری با شناخت انواع الکترودهای تنگستن آغاز می‌شود و فرد باید بتواند گازهای مختلف را از یکدیگر تشخیص دهد. در این مرحله جوشکار آموزش می‌بیند که یک دستگاه TIG را چطور راه‌اندازی و تنظیم کند، با پارامترهای فرآیند آن آشنا شود و حتی بدون فیلتر جوشکاری آن را انجام دهد. آموزش یادگیری جوشکاری ورق‌های فولاد و اتصال روی هم و اتصال زاویه خارجی در دسته آموزش جوشکاری آرگون قرار می‌گیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با الکترودهای جوشکاری حتما این مقاله را بخوانید.

آموزش جوشکاری با اینورتر

با آنکه در این نوشته اطلاعاتی در مورد آموزش جوشکاری در اختیار شما قرار دادیم اما تا جای ممکن این کار را به جوشکاران باتجربه بسپارید. یا می‌توانید جوشکار سیار پیدا کنید تا در سریع‌ترین زمان ممکن کار جوشکاری شما را انجام دهد. با این حال اگر هنوز اصرار به انجام خدمات جوشکاری با دستگاه اینورتر جوشکاری توسط خودتان دارید، حتما به این نکات دقت کنید. اولین کار این است که شما دستگاه اینورتر را تهیه کرده و به برق متصل کنید. دقت کنید حتما از الکترود مناسبی برای انجام این کار استفاده کنید. آمپر دستگاه هم متناسب با نیاز خود تنظیم کرده و حتما از کلاه و ماسک مخصوص جوشکاری استفاده کنید تا کاملا ایمن کار جوشکاری را انجام دهید.

دوره‌های جوشکاری

برای گذراندن دوره‌های جوشکاری باید سرفصل‌های مختلفی را آموزش دید که این آموزش‌ها با شناخت دستگاه‌های مختلف و فرآیند جوشکاری آغاز می‌شود. سپس جوشکاری به سه دسته جوشکاری الکترود دستی، جوشکاری آرگون و جوشکاری CO2 تقسیم می‌شود و در هر کدام مهارت‌های متفاوتی را آموزش خواهید دید و با انواع دیگر آموزش‌های جوشکاری مانند آموزش جوش برق، آموزش جوشکاری الکترود و … وارد دنیای جوشکارهای حرفه‌ای خواهید شد. بهترین آموزشگاه را در این حوزه پیدا کنید و پس از بررسی سرفصل‌های آموزشی با اطمینان خاطر در آن موسسه ثبت نام کنید. 

مدارک فنی و حرفه‌ای و مدارک بین‌المللی

امروزه اکثر موسسات و سازمان‌های خصوصی و دولتی پس از پایان دوره مدرک معتبر آن را به شما ارائه می‌دهند. برای دریافت مدرک فنی و حرفه‌ای، پس از پایان دوره شما را به فنی و حرفه‌ای معرفی می‌کنند و می‌توانید مدرک معتبر فنی حرفه ای را دریافت کنید. از طرفی اگر قصد سفر به خارج از کشور را دارید و نیاز به مدرک بین‌المللی جوشکاری دارید، خوب است بدانید که مدرک فنی حرفه ای جزو مدارک معتبر است که در کشورهای دیگر نیز اعتبار دارد. با داشتن ترجمه مدرک فنی و حرفه‌ای می‌تواند در کشور مقصد کار داشته باشید. برای ورود به بازار کار پس از آنکه همه آموزش‌ها را به درستی فرا گرفتید، سعی کنید با دقت و تمرکز کار کنید و یک جوشکاری تمیز را تحویل دهید. هرچه جوشکاری شما بهتر باشد، تضمین موقعیت‌های کاری شما خواهد بود. یک نکته مهم را به خاطر داشته باشید: برای آنکه جوشکار موفقی شوید نیاز به سال‌ها کار و کسب تجربه خواهید داشت و نمی‌توان یک شبه به درآمدهای بالا رسید. پشتکار داشته باشید و صبور باشید.

سخن آخر

در این نوشته سعی کردیم تا آنجایی که امکان داشت، آموزش جوشکاری کاملی را برایتان شرح دهیم. خوشحال می‌شویم اگر نظر یا پیشنهادی در رابطه با این موضوع دارید، در قسمت دیدگاه این مقاله با ما به اشتراک بگذارید. شما چه نکات دیگری را برای آموزش اهنگری می‌دانید که در این مطلب به آن اشاره نشده است؟ آیا تاکنون به شغل جوشکاری فکر کرده‌اید؟

به ما امتیاز دهید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *